Tele2 otsib reklaamisarja stsenaristi

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene Tele2 seriaali episood läks eetrisse aastal 2007. Sellel suvel jõuab teleekraanidele 100. episood.
Esimene Tele2 seriaali episood läks eetrisse aastal 2007. Sellel suvel jõuab teleekraanidele 100. episood. Foto: Tele2

Mobiilsideoperaator Tele2 kuulutas välja oma reklaamisarja tulevase osa stsenaariumi võistluse. Parima stsenaariumi järgi tehakse klipp autori juhendamisel.


Tele2 turundusdirektori Kristjan Seema sõnul on seriaalile tekkinud kolme eetris olnud aastaga tulihingelised fännid. «Saame tagasisidet, et meie sarja uued episoodid on oodatud ning et seriaali osatäitjatest on saanud armastatud tegelased paljudes Eesti kodudes,» kõneles ta. «Tänutäheks otsustasime meie sõpradele pakkuda võimaluse uue episoodi sünnis sõna sekka öelda ning pakkuda välja oma nägemus.»

Stsenaariumivõistlus on avatud kõigile huvilistele Tele2 Eesti lehel Facebookis. Osalemiseks tuleb välja pakkuda efektne lõpplahendus episoodile, mis seostub mobiilse interneti teenusega.

Tele2 seriaalis Leed kehastava Piret Sootla sõnul on hea stsenaarium eluline. «Juhtum elust enesest, mis on keeratud isegi natuke üle võlli. Parim on kindlasti humoorikas stoori, igavat klippi ei taha ju keegi vaadata,» jagas Sootla nippe hea stsenaariumi väljamõtlemiseks.

Konkursil osalemiseks tuleb Tele2 Eesti lehel Facebookis otsida välja jaotus «Stoorivõistlus» ning lõpetada ette antud episood. Võidutöö valivad seriaali tegelased Marks, Lee, Ken ja Veronika välja 30. mail ning selle järgi vändatakse autori juhendamisel klipp juba sel suvel.

Parima episoodi autorit ootab mobiiltelefon Nokia 5230, päev võtteplatsil ning võimalus näha oma loomingut teleekraanil. Paremuselt teise stsenaariumi autor saab telefoni Nokia 2730 ning kolmas kuni viies koht eksklusiivse Tele2 sõprade seriaali DVD.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles