Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Murulaugu-hapuoblika-kartuliomlett

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Murulaugu-hapuoblika-kartuliomlett
Murulaugu-hapuoblika-kartuliomlett Foto: Sille Varblane

100 g hapuoblikaid
6 muna
6 spl vett
4 keedetud kartulit
0,5 tl soola
murulauku
peenpipart

Hakkisin murulaugu ja hapuoblikad ning tükeldasin kartulid. Segasin need lahtiklopitud muna-veeseguga, maitsestasin ja valasin pannile.

Lasin ühelt poolt valmis küpseda, siis tegin pannilabida abil panniroa pooleks ja keerasin teistpidi ning praadisin pruuniks.

www.toidupildid.blogspot.com

Copy
Tagasi üles