Kohvikud avasid rannas uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järve ääres asuv Rannakohvik, mis seni on rahva seas Flirdi nime all tuntud, ootab tänavu kliente.
Viljandi järve ääres asuv Rannakohvik, mis seni on rahva seas Flirdi nime all tuntud, ootab tänavu kliente. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi järve ääres asuv Rannakohvik, mis eelmisel aastal uuenduskuuri läbi tegi, ootab tänavu samuti kliente ning uue rentniku käe all on korda saanud ka Bangalo.

Rahva seas seni Flirdi nime all tuntud Rannakohvikus peeti laupäeva õhtul väike avapidu.  Pühapäeval oli see samuti avatud, et teenindada Mulgi rattamaratonile tulnud spordihuvilisi.

«Mis järgmisel nädalal saab, sõltub juba ilmast, sest kolme plusskraadiga ei käi rannas ju kedagi,» lausus tegevjuht Kaja Tikko.

Juhataja ütlemist mööda oleks kohvik hea meelega tegevust alustanud kohe, kui soojad ilmad saabusid, kuid rand on sedavõrd halvas seisus, et inimesed ei taha seal käia. «Eelmiselgi hooajal küsisid paljud kliendid, miks kunagi nii ilus rand kole on,» meenutas ta.

Seevastu Bangalo rendile võtnud Mehmet Altunbasil oli Viljandi linna ja järve kohta öelda vaid kiidusõnu.
«Tahtsime algul suvefiliaali avada Pärnus, kuid seal ei leidunud sobivat kohta,» rääkis Tallinna kesklinnas Café Istanbuli nimelist kebabibaari pidav Altunbas. «Siis soovitati meile Viljandit ja vaatama tulles leidsime, et siin on isegi ilusam.»

Kui Rannakohviku menüü koosneb peamiselt eestlastele harjumuspärastest roogadest ja sealt leiab isegi Mulgi pudru, siis Bangalos pakutakse kebabi, mida valmistab türklasest kokk.

Mehmet Altunbasi sõnul avab Bangalo uksed nädala pärast ning see jääb lahti kogu suveks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles