Tanel Padar usub «Sireeni» šanssidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Jelena Rudi

Laulja arvates sõltub Eesti laulu võimalik kõrge koht Eurovisoonil eelkõige esitusest, laul ise on niigi hea.

«Arvan, et kõige olulisem on, et nad [Malcolm Lincoln ja Manpower 4 – T.L.] ülemäära punnitama ei hakka. Kui nad suudaksid samasuguse show teha, nagu «Eesti Laulu» finaalis pärast nende võidu välja kuulutamist, oleks nad suutelised seal väga kõrgele kohale võistlema,» arutleb Padar meie euroloo eduvõimaluste üle.

 

«Balkanimaadele võib siuke laul pisut üllatav olla, aga meie lähinaabrid hindavad seda muusikat väga kõrgelt,» on rokkar kindel. Padarit üllatab nn reha peale astumise fenomen juhtudel, kui eelmise aasta võiduloost ilmuvad järgmisel aastal Eurovisoonile mitmed kloonid, mis siis aga enam ei tööta.

 

«See lugu võiks toimida küll, näiteks Hard Rock Halleluuja oli ka vägagi erinev. Samas jällegi selliseid ABBA-suguseid laule on võitnud läbi aegade,» vaagib Padar müstilist eurohitivalemit. «Hoiame pöidlaid ja saab näha kuidas läheb!» sõnab ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles