Jahktlubis saab terve suve muusikat nautida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenenud Pärnu jahtklubi.
Uuenenud Pärnu jahtklubi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu jahtklubi pakub sel suvel nii linnarahvale kui külalistele eripalgelisi kontserte, mis kestavad juuni lõpust augustini.

“Sel aastal pakume nii linnarahvale kui Pärnu külalistele väga palju muusikaelamusi,” rääkis Pärnu jahtklubi tegevjuht Indrek Ilves. “Suur muusikasuvi saab avalöögi 22. juunil Väikeste Lõõtspillide Ühingu kontserdiga ja järgmisel õhtul kutsume rahvast meeleolukale jaaniõhtu simmanile. Paneme klubi õuel aastaid seisnud vanale paadile tule otsa ja korraldame uhke peo.”

24. juunil avatavate hansapäevade raames tuleb Ilvese väitel jahtklubis palju üritusi. “Et jahtklubi on päevade üks kontserdipaiku, näeb klubi õuel igal päeval eri esinejaid ja õhtuti saab elava muusika saatel tantsu lüüa,” rääkis ta.

Juulis toimuvad suuremad peod ja kontserdid nii “Watergate’iI” kui Muhu Väina regati päevil, kui Eesti ja paljude naaberriikide avamerepurjetajate eliit Pärnus on.

“10. juulil tuleb “Watergate’i” regati lõpupeole üllatusesineja, kelle nime ma ei taha praegu veel avalikustada,” märkis Ilves. “Järgmisel päeval avame Muhu Väina regati meeleoluka kontserdiga.”

Augustist rääkides teatas klubijuhataja, et rahulikuma muusika austajad saavad lausa viiel õhtul järjest nautida head bluusi. Kolme suvekuud katva ürituse “Muusikaga purje all” raames toimuvad nädalavahetustel tantsuõhtud.

Põgusa vestluse lõpetuseks rõhutas Ilves, et jahtklubi on võtnud enda missiooniks pakkuda külalistele muusikaelamuste kõrvale võimalusi purjede all merd nautida. “Hansapäevade ajal on kolm-neli jahti klubi sadamas pidevalt ootel, et rahvast merele viia,” teatas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles