Evangeline Lilly ei tahtnud «Kääbikus» armukolmnurka sattuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evangeline Lilly, "The Hobbit: The Desolation of Smaug"
Evangeline Lilly, "The Hobbit: The Desolation of Smaug" Foto: SCANPIX

Põnevussarjast «Teadmata kadunud» tuntud näitlejanna Evangeline Lilly naasis ekraanile vaid seetõttu, et «Kääbiku» režissöör Peter Jackson talle unistuse rolli pakkus.

34-aastane staar nautis rahulikku elu koduperenaisena ning kavatses näitlejakarjäärist loobuda, vahendab Contactmusic.

«Läksin pensionile, mis tähendas minu jaoks vaikset elu emana ja raamatute kirjutamist. Ma ei plaaninud mingeid rolle vastu võtta. Vähemalt viis aastat oli möödas sellest, kui viimati mõnes projektis kaasa lõin. Olin täielikult radarilt väljas,» rääkis Lilly.

«Olin niivõrd eemal, et Pete ja (Phillipa Boyens) üritasid mind kätte saada, kuid see ei õnnestunud. Lõpuks leidsid nad kellegi oma produktsioonitiimist, kes töötas kunagi minu elukaaslasega. Nad saatsid talle sõnumi: «Peter Jackson üritab Evangeline'i leida. Kas ta võiks palun telefoni vastu võtta?»»

Lõpuks sai filmimeeskond näitlejatariga ühendust ja kuna «Kääbik» oli väiksena tema lemmikraamat ning haldjad tema lemmiktegelased, oli tegu tema unistusterolliga.

«Võtsin telefoni väga kiiresti vastu. Siis nad ütlesid, et minu tegelaskuju polegi sellest raamatust pärit. Kuna olen suur Tolkieni austaja - tema inspireeris mind kirjutama - võtsin pika pausi, neelatasin ja küsisin: «Misasja?»,» kirjeldas Lilly.

«Neil ei kulunud minu veenmiseks palju aega. Nõustusin rolli vastu võtma vaid ühel tingimusel, millega nad nõustusid, ja see kehtis kaks aastat. Tingimus oli see: «Ma ei osale armukolmnurgas.» «Teadmata kadunud» fännid teavad, et mul on armukolmnurkadest kõrini. Otse loomulikult, kui 2012. aastal lisavõtetele läksin, teatasid nad: «Me kohendasime veidi seda armastuslugu...»»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles