Modellisaatest lahkus Kairi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi ja Monika
Kairi ja Monika Foto: Kanal 2

Seekordsest Kanal 2 saatest «Eesti tippmodell» lahkus Kairi.

«Eesti tippmodelli» osalejad pidid läbima kuulsuse kadalipu ja vastama piinarikkal pressikonverentsil provokatiivsetele küsimustele. Anu Saagim ei kavatsenudki oma teravaid märkusi endale hoida. See lõi aga verest välja saate kõige vanema osaleja Kristine. Saates osalejad kolisid neile suureks jäänud modellimajast hotelli. Seekord tuli modellidel tööpostile minna ööpimeduses. Kui saabuti jäähalli, arvasid tüdrukud esialgu, et nüüd on võimalus uisutamisega meelt lahutada, ent ees ootas hoopis fotosessioon, kus nad pidid kehastuma glamuurseteks jääkuningannadeks, kes uiskudel keereldes oma printsi ootavad. Paraku ei osanud kõik tüdrukud uisutada.

Siis visati modellihakatised meelelahutusmeedia tormituutlesse, sest improviseeritud pressikonverentsil tuli neil muuhulgas hakkama saada bravuurika ja skandaalse Anu Saagimiga. Anu näitas end oma kurikuulsaimast küljest ning lajatas küsimusi, mis panid vastajaid punastama, tekitasid pahameelt ning ajasid Kristine täielikult endast välja.

Ootamatu paljastuse tegi ka Sandra, kes tunnistas avameelselt, et tema suhted noormehega on saates osalemise pärast lootusetult sassis.

Teiseks fotosessiooniks sõitsid tüdrukud kõhedusttekitavasse Riisipere mõisa, kus neil tuli kehastuda võluvõimetega nukkudeks. Neiud poseerisid müstikahõnguliste aksessuaaridega keset ämblikuvõrke, suitsu ja tuld. Kõige ehmatavam väljakutse seisis ees Kristinel, kel tuli pihus hoida ehtsat verest tilkuvat südant.

Väljahääletusvoorus pidid tüdrukud kohtunike ja kaasvõistlejate kuuldes teatavaks tegema, kellel on nende silmis kõige rohkem tippmodelli potentsiaali ja, kes sellele tööle mingil põhjusel ei sobi. Viimaste hulka jäänud tüdrukutega oli sarnane häda: nende fotod olid liiga ühekülgsed, areng oli seisma jäänud ja nad ei suutnud pakkuda seda, mida neilt oodati.

Kohtunike hinnangul tegi seekordses saates parima pildi Kristine. Järgnesid Olga ja Sandra. Viimasteks jäid Monika ja Kairi ning koju pidi minema Kairi.

Vaata Kanal 2 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles