Jõuluõhtu toob teleekraanile «Jõulusoojuse» ja «Valge Gospeli»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Jõulusoojus", saatejuhid Liina Randpere ja Owe Petersell
"Jõulusoojus", saatejuhid Liina Randpere ja Owe Petersell Foto: Marion Pettai

Homme, Jõululaupäeval kell 19 jõuab Kanal 2 ekraanile heategevuslik ja südamlik saade «Jõulusoojus». Õhtu edenedes, kell 21:30 jõuab ka eetrisse eile Saku Hallis täismajale toimunud kontsertetendus «Valge Gospel».

Liina Randpere ja Owe Peterselli juhitud soe ja südamlik «Jõulusoojus» läheb eetrisse Tallinna Raekoja platsilt ja Rakvere keskväljakult, kuhu on kogunenud palju inimesi, kel jagada kauneid mõtteid ja mälestusi lõppevast aastast.

Saate jooksul saavad kõik soovijad helistada annetusnumbritele, et toetada Eesti sünnitusmajasid ja -osakondasid vastsündinute bilirubiinimõõtjate ostmisel, mis aitavad diagnoosida ja ennetada aju või närvisüsteemi kahjustusi.

Kell 21:30 saab Kanal 2 vahendusel nautida aga Eesti tänavust suurimat pühadekontserti «Valge Gospel», kuhu ei olnud enam nädalapäevad tagasi võimalik piletit saada, sest Saku Suurhall oli välja müüdud.

Kontserdil astuvad lisaks WAF koorile solistidena üles Ott Lepland, Tanel Padar, Kaire Vilgats, Hedvig Hanson, Liis Lemsalu, Liisi Koikson ja Rolf Roosalu. Vaatemängulise muusikalise lavashow lavastaja on Jüri Nael.

«Jõulusoojus» on Kanal 2 ekraanil homme, Jõululaupäeva õhtul kell 19 ning Kanal 11s kolmapäeval 25. detsembril kell 21.

«Valge Gospel» on Kanal 2 ekraanil homme kell 21:30 ja Kanal 11s neljapäeval kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles