Malcolm Lincolni debüütalbum «Loaded with Zoul» eksklusiivselt digimüügis juba täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Lincolni debüütalbum „Loaded With Zoul“ ilmub 20. mail
Malcolm Lincolni debüütalbum „Loaded With Zoul“ ilmub 20. mail Foto: Universal Music Baltics


Rahvusvaheline plaadifirma Universal avab oma muusikakataloogi esimesena kogu Baltikumis Music Online hallatavas Muusika24.ee keskkonnas. Maailma juhtiva ettevõtte muusika lisandumine kodumaisesse internetikeskkonda suurendab kohaliku online-kaupluse pakkumiste arvu poole miljoni eksemplarini.
 

Universali produtseeritud albumeid ja muusikapalu müüakse Muusika24-s eriti kõrgekvaliteediliste MP3-na. Failides ei ole DRM-piiranguid, mis võimaldab tarbijal ostetud muusikat vabalt kasutada kõikvõimalike erinevate tehnikavidinatega. Sama, Muusika24-st ostetud muusikafaili, võib kuulata nii arvutis, MP3-mängijas, mobiiltelefonis, koduses muusikakeskuses kui ka ise põletatud CD-lt.

 

«Lisaks tugevale välismaisele sisule kaupleme jätkuvalt ka selle ja eelmise aasta huvitavamate Eesti bändide muusikaga, sest Universalile kuuluvad sellised tuntud kohalikud muusikakoosseisud nagu Metsatöll, Röövel Ööbik ja Kerli,» pajatas Music Online juhatuse liige Priit Pajusaar.

Eksklusiivselt võib tänasest Muusika24 lehelt osta ka Malcolm Lincolni debüütalbumit «Loaded with Zoul», seega, tänu koostööle saavad esimest korda tarbijatele kättesaadavaks ka kodumaiste artistide muusika digitaalversioonid», rõõmustas Pajusaar ja lisas: «Meil on väga hea meel tõdeda, et oleme esimest korda Baltikumis saavutanud usaldusväärsuse maailma suurima muusikatootja silmis».

 

Universal Music peab Muusika24 oluliseks koostööpartneriks: «Sisu digitaliseerimine ja selle käigus toimunud tellitava teenuse läbimurre on parim, mis muusikaga oleks võinud juhtuda. Uus olukord annab tarbijatele rohkem valikuvõimalusi, nende vajaduste rahuldamiseks ja teenuste arendamiseks peame senisest enam tarbijate tahet ja arvamust arvesse võtma. Muusika peab jõudma kuulajani, mitte vastupidi,» sõnas Universal Music Soome ja Baltikumi tegevjuht Jarkko Nordlund.

«Oleme ehitamas oma firmast turu modernseimat muusikaettevõtet ja turuliidri positsioon just digitaalses äritegevuses on suurepärane lähtepunkt eesmärgi saavutamiseks. Universal on maailma suurim plaadifirma, mille turuosa ainuüksi Soome digitaalse muusikamüügi turul tõusis eelmisel aastal rohkem kui ühe kolmandiku.»

«Nüüd saab Muusika24st Eesti ja Baltikumi esimene tõeliselt laia valikuga digiformaadis muusikat pakkuv keskkond, mis omakorda toetab meie soovi pakkuda ka kohalikele artistidele parimaid edusaavutamise võimalusi uues digitaalses keskkonnas,» lisas Nordlund.

 

Taustinfo:

Universal Music Group on maailma suurim plaadifirma, mis tegeleb muusika füüsilise ning digitaalse müügi ja litsenseerimisega. Universal Music Group’i kuulub hulk alafirmasid nagu Interscope Geffen A&M Records, Island Def Jam Music Group Decca, Verve,  Mercury, Polydor jne ning Universali lipu alla kuulub artiste räpist roki ja klassikani – Metallica, U2, Lady Gaga, Eminem, Black Eyed Peas, Tokio Hotel, Björk, Andrea Bocelli, Diana Krall jpt. Universal Music on Baltikumis töötanud iseseisva esindusena 2008. aasta algusest ja Eesti päritolu artistidest esindab Malcolm Lincolnile lisaks veel nimesid nagu Kerli, Metsatöll ja Röövel Ööbik.

 

Music Online on Eesti suurim online muusikamüügi keskkond, mis hõlmab seitset erinevat müügikeskkonda ja omab 90 protsenti kogu Eesti digitaalse muusika müügimahust.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles