Anders Tsahkna abielu karil

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anders ja Annely Tsahkna
Anders ja Annely Tsahkna Foto: Kroonika

Kunagine Tallinna abilinnapea ja ravimiärimees Anders Tsahkna (43), kes  mõisteti oktoobris pistisekuriteos õigeks, kuid dokumendi võltsimises süüdi, abielu on tänaseks karile jooksnud .

Väidetavalt elavad kolme aasta eest abiellunud Annely Rebane (30) ja Anders küll ühe katuse all Kaberneemes, kuid kohalolu uhkes rookatusega tares sätitakse nii, et kui üks on kodus, siis teine ära – ja vastupidi, vahendab Kroonika.

Abielupaari ühendavad nende kaks ühist last, kuid paari tundvate inimeste sõnul lahutasid abikaasad oma abielu juba suvel.

Annely, kes toimetab ühe mahesaadustega tegeleva poe kohvikupoolel, on Facebookis ka oma perekonnanime Tsahknast tagasi Rebaseks muutnud. Kuigi selleks ajaks olnud Tsahknate liit juba mõõnas, tõuganud seda omakorda veelgi sügavamasse mõõna ja lahutuse suunas ka Andersi läbikäimine veebitoimetaja Triin Tammertiga.

Andersile oli tegu teise abieluga. Esimesest liidust on tal sirgumas tütar ja poeg, Annelyga kaks poega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles