Crystal Ra peab Pärnus aloha õhtu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crystal Ra Hawaiil.
Crystal Ra Hawaiil. Foto: Erakogu

Hawaiil endas delfiininimese avastanud veeterapeut Crystal Ra Laksmi jagab 22. mail Pärnus aloha õhtul oma veega sõbraks saamise kogemusi ja aitab muusika ja delfiinitantsu kaudu tunnetada Hawaii vaimu.

“Sellelt õhtult lahkudes tunned, nagu oleksidki päriselt Hawaiil käinud,” lubab Crystal Ra, kelle teada on Hawaii muinasjutuline saar.

“Ütluste kohaselt on see koht, kus mateeria ja vaim on kokku sulanud, mis tähendab et kõik, mis meie peas toimub, võib materialiseerida imekiiresti, kirjeldab Crystal Ra. “See on imeline võimalus iseendasse astuda, kohtuda oma sisemiste kihtide ja eheda olemusega. See, mis sind ja su kõrgemat eesmärki ei teeni, saab puhastatud, ja see mis sind teenib, võimendub täpselt nii palju, kui oled valmis vastu võtma.”

See õhtu võib kujuneda imeliseks seikluseks ja maagiaks. Hawaii maagia süda on delfiinid ja vaalad ning delfiininimesed. Crystal Ra sõbraks saamisel veega on oma osa olnud Hawaiil, veeteraapial ja vabasukeldumisel. “Kui vee element meis täielikult integreerub, toimub totaalne emotsionaalne puhastumine ja vabanemine, meie elu ja eneseteostus hakkavad täisvõimsusel voolama.”

Aloha õhtu toimub laupäeval, 22. mail 17-19 Pärnus Karusselli 23. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles