Rolf Juniori «Memory» pälvis esikoha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Varnas (Bulgaarias) toimunud rahvusvahelisel  lauluvõistlusel pälvis Rolf Juniori viisile ja Liis Reisneri sõnadele kirjutatud «Memory» esikoha.

Rolf Roosalu aka Rolf Junior: 14.-15. mai toimunud rahvusvahelisel laulukonkursil Discoveryfest 2010 oli osalejaid nii Moldovast, Rumeeniast, Venemaalt, Makedooniast, Bulgaariast ja Ungarist, kui ka Türgist, Valgevenest, Maltalt, Hispaaniast, Iisraelist, Sloveeniast  ja isegi Argentiinast. Kokku 20 lauljat eelmainitud riikidest. Tase osutus väga kõrgeks, mistõttu žürii oli üle pika aja hädas otsuse langetamisega.

Võisteldi kahes erinevas kategoorias- parim laulja ja parim originaalne lugu. Viimases õnnestus minulgi napsata esipreemia lauluga «Memory», mis osales ka EESTI LAUL 2010 eelvoorus. Discoveryfest korraldajate sõnul olevat see laul meeldinud ühehäälselt nii žüriile, publikule, kui ka neile endile.

 

Lisaks arvati mind artistlikuse eripreemia vääriliseks, mille ise oleksin loovutanud vaieldamatult Maltale.
 

Parimaks lauljaks kuulutati Rumeeniast pärit 16-aastane Alina, kes esitas filmist Dreamgirls Beyonce poolt häälepaelad saanud suurimat hitti «Listen». Arvestades tema vokaalseid võimeid, tehnilisi oskusi ja lavalist läbielamist olin täiesti veendunud, et Alina vastavas kategoorias esikohale hinnatud saab.

Tahan veelkord tänada Liis Reisnerit, kes oma sõnalise hinge «Memory»-sse punus! Olen väga, väga õnnelik, et me võitsime!!!

Lugu saad kuulata SIIT.




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles