Elu pidu! Trummi ja bassi legend DJ Peshay paneb juba neljapäeval peo püsti

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Peshay
DJ Peshay Foto: promo

Neljapäeval, 19 detsembril toimub Club Privé’s järjekordne bassimuusika pidu Bassiõhtu, mida seekord väisab Inglismaalt pärit üks suurimaid trummi ja bassi legende DJ Peshay.

DJ Peshay alias Paul Pesce on Suurbritanniast pärit tuntud d’n’b artist, kes alustas oma karjääri üheksakümnendate alguses.

Tegemist on ühe legendaarseima diskori ja produtsendiga, kes aktiivselt tegutseb trummi ja bassi algusajast saati.

Peshaylt on ilmunud neli albumit ja singleid üle maailma tugevalt austatud märkide alt nagu Metalheadz, Good Looking, Mo Wax ja Universal Island jt.

Peshay on vaieldamatu meister produtseerides dnb’d, lisades sinna hea hulga jazzi ning funki elemente. See on teinud temast ka populaarse remiksija.

Ta on miksinud dnb suurmeeste lugusid artistidelt Goldie, LTJ Bukem ning Adam F kui ka maailmakuulsa hiphop-legendi Dj Shadow't muusikat.

Tervet tema kataloogi võid vaadata SIIT.

Tänaseks 22 aastat plaate keerutanud mees on kõrgelt hinnatud DJ kogu maailmas. Tema suurepärane lugude valik ning oskuslik miksimine tõi talle 2001. aastal Ibizal Pacha auhinna dnb kategoorias (samal gaalal oli erinevate stiilide nominentideks veel: Carl Cox, Roger Sanchez, David Morales, Timo Maas, Danny Tenaglia, Paul Oakenfold, Paul Van Dyk ja Jeff Mills). 

Tallinnas teeb legendaarne mees 2-tunnise ajarände läbi trummi ja bassi ajaloo, vürtsitades seda oma teada-tuntud jazzilike elementidega! 

Kohalikest artistidest aitab tema setti läbi viia kohalik pahapoiss MC Slin, kes on üks Eesti dubstepi pioneere ning viimastel aastatel tõestanud ennast suurepärase MC’na! 

Muusikat valivad veel To-Sha ning Qba, kes veavad iganädalast trummi ja bassi saadet Raadio 2’s ning Eku ja Käärkäsi, kes on plaadimärgi Kelder eestvedajad ning Bassiõhtu residendid! 

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles