Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Tõehetk»: Agnesele sai saatuslikuks nunna-küsimus

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Agnes Bellu saates Tõehetk
Agnes Bellu saates Tõehetk Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Tõehetk» puistas südant 42-aastane poemüüja Agnes Bellu Tallinnast.

Agnes on osalenud ka saates «Maamees otsib naist». Anges tuli saatesse, et ellu vaheldust tuua, kuna tema elu olevat suhteliselt igav. Teda toetasid stuudios sõbranna Marika, kolleeg Piia ja sõbranna Elina, kes ei tunne teda kauem kui kaks aastat. Teiste sõpradega läksid Agnesel eluteed lahku.

Küsimused ja vastused

Esimene tase - võimalik võita 10 000 krooni

1. Kas sa osalesid Õhtulehe aastatüdruku valimisel ja telesaates «Maamees otsib naist», sest naudid tähelepanu? EI. Ta läks saatesse seikluse pärast.

2. Kas pärast maamehe-saates käimist on sinu kohta levitatud valelikke kuulujutte? JAH. Vale oli Koidu väide Õhtulehes, et tema ja Marina on laisad ja rahaahned.

3. Kas sa usud, et kõik Piiblis kirjutatu on tõsi? JAH.

4. Kas sa tunned, et sinu pereliikmed häbenevad sind? JAH. Osalt olevat see seotud usuga, osalt iseloomuga.

5. Kas sa arvad, et oled end füüsiliselt käest lasknud? JAH.

6. Kas sa oled teinud endast alastipilte? JAH. Agnes rääkis, et ilusad jättis alles ja koledad kustutas ära. Avalikult ta neid ei näita.

Teine tase - võimalik võita 25 000 krooni

7. Kas sul on olnud mitmeid kontosid erinevates suhtlusportaalides, sest oled lootnud interneti kaudu meest leida? JAH. Agnes ütles, et aeg-ajalt ikka potsatab tema postkasti kirju, kuid ainult seksiteemadel. Ainult seksiga pole aga midagi peale hakata.

8. Kas sa oled kunagi seksi eest raha küsinud? JAH. Agnes ütles, et ei pidanud maailma vanimat ametit, kuid kui kaotas töö, kasutas võimalust meeste abil elada.

9. Kas sa abiellusid esimese ettejuhtuva mehega sellepärast, et üle saada valusast lahkuminekust? JAH. Pärast lahkuminekut kartis ta paaniliselt üksi olla ning siis polnud ta veel ka Jumalat leidnud. Ta oli ametlikult abielus kuus aastat, millest koos elasid poolteist.

10. Kas sa kadestad oma töökaaslast Elinat, sest tema elus on vähemalt lapsed? EI. Agnes ütles, et seda võib lihtsalt soovida ja ei pea kade olema.

11. Kas sa tunned, et sa oled oma senises elus ebaõnnestunud ja sa tahaksid pöörata uut lehekülge? JAH.

Kolmas tase - võimalik võita 100 000 krooni

12. Kas sa oled oma ahistava käitumisega tekitanud Aivar Riisalule ebameeldivusi? JAH. Agnes saatis e-kirju, milles väljendas oma armastust. Agnes pidas Riisalu oma elu armastuseks.

13. Kas sa oled Aivar Riisalu pärast loobunud seksimast teiste meestega? JAH.

14. Kas sa oled mõelnud, et sinust võiks saada nunn? EI. See vastus oli vale.
 

Märksõnad

Tagasi üles