Elu24 ja Postimees teevad otseülekande kontserdist «Valge gospel»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 22. detsembril kell 19 teeb Postimees ja Elu24 otseülekande Eesti suurimalt staariderohkelt gospelkontserdilt «Valge gospel».

Vaid ühel kontserdil Saku Suurhallis astuvad lisaks WAF koorile solistidena üles Ott Lepland, Tanel Padar, Kaire Vilgats, Hedvig Hanson, Liis Lemsalu, Liisi Koikson, Rolf Roosalu.

Koori, soliste ja live-bandi juhatab dirigent Anneli Pilpak.

2013. aastal on lisaks laulukooli WAF meeskonnale kontserdi «Valge gospel» lavastajaks üle aastate Eestis esimest suurprojekti tegev lennuka fantaasiaga Jüri Nael, kes hetkel Londoni kuninglikus draamakunsti akadeemias (Royal Academy of Dramatic Art) õppejõuna töötab.

«Valgel gospelil» kuuleb sellel aastal nii klassikalist gospelmuusikat kui ka uues ning huvitavas seades tuntud hitte.

Selle kontserdi märksõnadeks on suurejooneline, energiline ning vaatemänguline muusikaline lava-show.

Gospelkontsert «Valge gospel», mis alguse saanud laulukoolist WAF, on Eesti publikuni jõudnud juba kolmel aastal (2006, 2007, 2009).

Eri kirikutes ja kontserdisaalides on kokku antud 17 kontserti ning vaatajate hulk ulatub ligi 15 000ni.

Kontserti on igal aastal saatnud suur publikumenu – lisaks puupüsti täis kirikutele on täis saalidele esinetud ka Tallinna Linnahallis ja Nokia Kontserdimajas.

Piletid show'le on küll juba välja müüdud, aga Elu24 ja Postimehe vahendusel saab jälgida veebi kaudu suurejoonelist «Valget gospelit».

Kontsert-show «Valge gospel» toimub 22. detsembril, algusega 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles