Galerii: Moodne hommik koos saatejuht Alina Privalovaga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Detsembri alguses toimus restoranis D.O.M jõulueelne telesaate „Moodne hommik Alina Privalovaga“ moepidu.Ürituse külalised said nautida restoraniakendest avanevat suurepärast vaadet Tallinna Raekoja platsile, mis säras tuhandetes tuledes ning suurele kohevale jõulukuusele. Ürituse lavastaja oli tuntud stilist Anatoli Ein.


Saatesari on eetris kanalil TV3+  teist hooaega ja omab juba arvestatavat vaatajaskonda. Laupäevahommikuse moealase tele-giidi jälgimine on saanud paljude eestimaa elanike harjumuseks, orienteerumaks  meie moemaailmas toimuva, samuti uued trendid kosmeetika-, tervise- ja muudes valdkondades.

Programm on heldelt jaganud oma vaatajatele mitmesuguseid nõuandeid ja nõkse rubriikides nagu „Muuda ennast“, „Uus kodu“, „ Kaalust alla“, „Uus maitse“ ja „Tahan koju“. Koostööd ja oma soovitusi on riietumise ja moe alal jaganud stilistid Anatoli Ein, Oksana Tandit ja Ženja Fokin, oleme maitsvaid toite valmistanud mitmete peakokkadega ning teiste tuntud inimestega, nagu näiteks raadio saatejuht Julia Kalenda, oleme isegi valinud endile neljajalgseid sõpru, tehes reportaaži Tallinna Kodutute Loomade Varjupaigast. Saatesari pole kindlasti unustanud ka pidupäevi.

„Moodne hommik“ sõbrad ja külalised kogunesid üritusele, mille õhustikus oli tunda jõulude ja aastavahetuse lähenemist ja mis oli rikas moe poolest. Bränd Jacardi näitas oma uut pidulikku ja talvist lasterõvaste kollektsiooni, Itaalia kaubamärk Risskio oma uusi tooteid, ehete kurmaanidele esitles Glanz & Glamuur  brändi E&V kollektsiooni, prilliraamid firmalt Instrumentaarium,  moekas sensuaalne pesukollektsioon Pesumaailmalt ning trendikad sukad-sokid firmalt Suva.

Luksuslikke modelle valmistasid moeetenduseks ette oma ala soengumeistrid brändilt CHI, make up ametlikult partnerilt Bella Pierre.  Põnevust lisas üritusele MyLook,CHI, Olive Spa kingituste loosimine. Jalanõud firmat REM. Mõnusat meeleolu aitas luua armastatud laulja Tanja Mihhailova ja pianist Mihkel Matiisen.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles