Kes võidab «Mis? Kus? Millal?» superfinaali – kas televaatajad või targad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes võidab «Mis? Kus? Millal?» superfinaali – kas televaatajad või targad?
Kes võidab «Mis? Kus? Millal?» superfinaali – kas televaatajad või targad? Foto: Kanal 2

Homme kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile põneva mälumängusaate «Mis? Kus? Millal?» sügishooaja superfinaal, kus televaatajate vastu asub võistlustulle Hannes Rummu võistkond. Kumb võidab – kas televaatajad või targad?

«Mis? Kus? Millal?» sügishooaeg lõpeb homme, laupäeval 14. detsembril kell 22 suure finaalmänguga. Televaatajate vastu võtab stuudios koha sisse tippametnik Hannes Rummu juhitud võistkond, kus mängivad näitleja Madis Milling, geograaf ja professor Hannes Palang, folklorist Marju Kõivupuu, IT-spetsialist Heiti Kender ning teadusajakirjanik Arko Olesk.

«Nagu me ka poolfinaalis ütlesime, oleme jõudnud isegi väga kaugele ja kaotada ei ole midagi,» on kapten Rumm finaali eel ootusärev.

Kaalul on rohkem kui kunagi varem, sest küsimuste autorite võidusummad on tavasaatega võrreldes viis korda suuremad ning stuudiovõistkonna parim mängija võidab 6000 eurot. Kelle kätesse läheb aga kaunis kristallöökull, oleneb sellest, kas mängu võidavad televaatajad või targad...

Superfinaalis esitab 13. sektori küsimuse kevadhooaja võitjameeskonna kapten Tiit Naarits. Lisaks on laual ka supervälgu sektor, kus tarkade võistkond võib lauda jätta vaid ühe mängija. Punkti teenimiseks peab ta vastama õigesti kolmele järjestikusele küsimusele. Supervälgu sektoris on igale küsimusele aega vastata vaid 20 sekundit.

«Mis? Kus? Millal?» superfinaal on Kanal 2 ekraanil juba homme, laupäeval kell 22.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles