Pildid: USA president flirtis Taani peaministriga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA meedia pani tähele, kuidas president Barack Obama selle nädala alguses Lõuna-Aafrika Vabariigi endise presidendi Nelson Mandela mälestusüritusel olles Taani peaministri Helle Thorning-Schmidtiga flirtis.

Obamat jäädvustati istumas Thorning-Schmidti kõrval ning temaga nalja viskamas, naermas, sosistamas ja tema poole nõjatumas, kirjutab news.com.au.

USA meedia andis taanlannale hüüdnime «Taani koogike». Piltidel on näha ka Obama abikaasat, USA esileedit Michelle Obamat, kelle nägu on üsna paljuütlev.

46-aastast Thorning-Schmidti tuntakse ta kodumaal Taanis mitte vaid poliitikuna, vaid ka kui ühte hästi riietuvat ja seksikat naist. Talle on antud hüüdnimeks Gucci Helle.

Asjatundjate arvates tõi just modellivälimus sellele naisele 2011. aastal valimisvõidu.

Taani Facebooki kasutajad mõistsid oma peaministri ja USA presidendi flirdi hukka, pidades seda matuseüritusel ebasobivaks.

Skandaali paisutanud fotod teinud fotograafi Roberto Schmidti arvates ei olnud riigijuhtide vahel midagi ebasündsat, kõik on vaid tõlgendamise küsimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles