Tegelikus elus oleks James Bond impotendist joodik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig James Bondina
Daniel Craig James Bondina Foto: Youtube

Grupp Briti arste pani kokku pildi, milline oleks raamatu- ja filmikangelane James Bond tegelikus elus.

Arstide sõnul oleks Bondil suures koguses alkoholi tarbimisest mitmesugused haigused, edastab news.com.au.

«Kui vaadata Bondi elustiili – alkohol, suitsetamine ja üheöösuhted, siis on üsna tõenäoline, et ta oleks 50. eluaastate keskpaigaks surnud,» selgitasid arstid.

Arstide sõnul näitas nende uuring, et Bondi alkoholi tarbimine oli selline, nagu ta oleks iga päev 1,5 pudelit alkoholi ära joonud.

«Sellist meest ei saa usaldada maailma päästma ja tuumapommi kahjutuks tegema,» sõnasid asjatundjad.

Derby ja Nottinghami arstid lugesid läbi kirjanik Ian Flemingi 14 Bondi romaani ja märkisid üles, kui palju peategelane alkoholi tarbis.

Arstide sõnul oli Bond kaine 36 päeval, mil ta oli vangis või haiglas. 88 päevaga tarbis superspioon 1150 ühikut alkoholi.

See on 92 ühikut nädalas, mis teeks viis viinaga martiinit päevas. See on neli korda rohkem, kui Briti terviseeksperdid maksimaalselt juua soovitavad.

Viinaga martiini oli Bondi lemmikjook ning seda raputatult, mitte segatult.

«James Bondi alkoholi tarbimine oli selline, mis lubab oletada tal mitmeid alkoholist tingitud haigusi ning varajast surma,» sõnasid arstid.

Nad lisasid, et sellises koguses alkoholi tarbijal on mitmed füüsilised, vaimsed ja ka seksuaalsed häired.

«Bond võib olla hea flirtija, kuid voodis jääks ta jänni,» nentisid arstid.

Filmides on James Bondi mänginud Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ja Daniel Craig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles