Nepaallasest teenri ameerika unistus täitus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nepaallasest teener sai miljonäriks
Nepaallasest teener sai miljonäriks Foto: SCANPIX

USAs elava nepaallasest teenri ameerika unistus täitus, kui ta pärast 30 aasta pikkust töötamist miljonäriks sai.

Indra Tamang oli 20. eluaastates kui ta Nepalist USAsse emigreerus ning kunstnik Cahrles Henri Fordi teenistusse astus, kirjutab Daily Mail.

Tamang koristas, keetis, küpsetas ja teenindas kuni 2002. aastani, mil peremees suri. Siis võttis ta endale teenriks kunstniku õde Ruth Ford.

Ruth Ford suri möödunud aastal 98-aastasena ning pärandas kogu varanduse nepaallasest teenijale.

Indra Tamang sai endale oma peremehe ja –naise luksuskorterid. Nende väärtus arvatakse olevat kümme miljonit dollarit. Ka sai ta endale korterite sisustuse ning kunstiteosed.

Nepaallase ameerika unistuse täitumisega kaasnes ka asjaolu, et Ruth Ford jättis oma tütre ja kaks lapselast varandusest ilma.

Fordi tütar läks asjaga kohtusse, kuid ei saanud seal õigust.

Kuid ameerika unelmal on piir, sest New Yorgis ei hakata endisesse teenijasse suhtuma nagu härrasmehesse, isegi siis kui tal raha on.

Nepaallasele kuuluvad korterid asuvad majades, mille haldajad ei soovi seal näha elamas isikut, kes on varem teenija olnud.

Tamang ongi juba ühe korteri müüki pannud.

Praegu elab mees ikka koos oma naise ja lastega Queensis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles