Demi Lovato ei suutnud narkosõltuvuse tipus ka poolt tundi ilma kokaiinita olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Kuulus lauljanna ja endine Disney näitlejatar Demi Lovato rääkis avameelselt intrevjuus, kui tõsine oli tema narko-ja alkoholisõltuvus.

Kõigest 21-aastane lauljatar ja USA talendisaate kohtunik Demi Lovato rääkis intrevjuus, et ta on väga-väga osav inimestega manipuleerija, vahendab Access Hollywood.

«Oli aegu, kus ma lihtsalt jätkasin valetamist ja kõik paistis väljaspoolt vaadates okei,» räägib lauljatar.

«Ma ei suutnud olla 30 minutit või tund ilma kokaiinita ning suutsin narkootikume ka lennukisse smuugeldada. Võisin oodata lennuki esimeses klassis, kui kõik magama jäävad ja teha seda sealsamas, või hiilida tualetti ja seal kokaiini teha,» paljastab Lovato.

Teda ei peatanud isegi see, kui tema kõval oli inimene, kes teda pidevalt jälgis ning naine oli üliosav oma sõltuvust kõigi eest varjama.

Asja tõsidusele hakkas Lovato mõtlema siis, kui ta üks hommik avastas, et tal on käes Sprite'i pudel täidetud viinaga ning ta oksendas autos. Naisele jõudis kohale, et selline asi ei ole enam lõbus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles