Näitleja Luke Evans ei karda «The Crow» needust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Evans
Luke Evans Foto: SCANPIX

Walesist pärit näitleja Luke Evans ei karda kultusfilmi «The Crow» uusversiooni võtetel surma saada.

1994. aasta filmi võtetel tulistati kogemata surnuks näitleja Brandon Lee ning kuna seal juhtus ka muid äpardusi, hakkasid levima jutud, et film on neetud, kirjutab Metro.

34-aastane Evans, kes on tuntud filmidest «Kiired ja vihased 6» ning «Kääbik: Smaugi laastatud maa», needustesse ei usu.

«Ma ei ole ebausklik,» sõnas Evans. «Kohutavalt kurb, et Brandon suri seda filmi tehes. Ta oli väga andekas näitleja. «The Crow» on väga kaunis, kuid traagiline lugu, milles on suured emotsionaalsed teemad. Meie jutustame seda lugu veidi teistmoodi ning oleme väga truud algsele koomiksile.»

Kartmatu näitleja tegi «Kääbiku» võtetel suurema osa kaskadööritrikkidest ise ning vabal ajal nautis Uus-Meremaa imelises looduses ekstreemsusi: «Sõitsin autoga viieks-kuueks päevaks Lõunasaarele ning ronisin liustikel, hüppasin lennukitest välja ja sildadelt alla ning käisin kärestikel parvetamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles