Kuidas valida teksaseid vormikamale figuurile?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas valida sobivaid teksaseid?
Kuidas valida sobivaid teksaseid? Foto: SCANPIX

Teksapüksid kuuluvad enamiku naiste garderoobi, sest need on mugavad ja mitmekülgsed, kuid mõnikord võib sobivate pükste valimine kurvikama figuuriga naistele tõeliseks pähkliks osutuda.

Veebisait ehow.co.uk pani kirja mõned lihtsad sammud, kuidas valida lopsakamale kehakujule kõige paremini sobivad teksased.

1. samm

Mõõda end kindlasti enne poodi minekut! Anna mõõtmed müüjale, et ta oskaks sulle parajaid teksaseid soovitada.

2. samm

Vali veidi venivast kangast teksased. Stretch-riidest püksid liibuvad veetlevalt sinu kehakumeruste ümber ning nii ei teki lotendavad kohti, mis sind visuaalselt suuremaks teevad.

3. samm

Vali suuremate taskutega teksased, kui sul on eriti volüümikas tagumik. Suured taskud vähendavad taguotsa ning samas rõhutavad kenasti su kehakumerusi. Pane ainult tähele, et taskud poleks nii suured, et katavad terve tagumiku.

4. samm

Eelista tumedamast kangast teksaseid, sest need pikendavad jalgu ja salendavad sind.

5. samm

Kükita, istu ja hüppa riietuskabiinis, kui oled teksased välja valinud. Tee kindlaks, et teksad näevad ka istudes ja liikudes head välja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles