Heli Lääts: just niimoodi oleks Heli Lääts käitunud kontserdil, kui korraga oleks tema kõrvale lavale ilmunud Üllar Jörberg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Võigemast ja Tanel Padar
Evelin Võigemast ja Tanel Padar Foto: TV3

«Olen Evelin Võigemasti ja Tanel Padari esituse üle risti ja põiki mõelnud ning jõudnud järeldusele, et ma saan ikka naljast aru küll,» kommenteerib Heli Lääts näosaates esitatud paroodiat.

«See, mis Evelin ja Tanel seal laval Heli Läätse ja Üllar Jörbergina tegid, oli esiteks nii ootamatu, teiseks väga hea ja terviklik paroodia ning kolmandaks lihtsalt täiuslik esitus, mida on väga raske sõnadega edasi anda,»  räägib Heli Lääts vaimustunult Õhtulehele.

«Just niimoodi oleks Heli Lääts käitunud kontserdil, kui korraga oleks tema kõrvale lavale ilmunud Üllar Jörberg. Sellistes lühikestes teksades, sokkidega kingades ja selliste vuntsidega,» naerab Lääts humoorikalt lavastatud olukorra üle.

Üllar Jörberg lisas, et Tanel Padari esinemiskostüümis on pisikene viga tehtud, sest temal on hoopis sellised lühikesed nahkpüksid, mitte teksad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles