Koit Toome esitas näosaate finaalis täiusliku aaria

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal, Koit Toome
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal, Koit Toome Foto: Jelena Rudi

Koit Toome kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis Andrea Bocellit ja esitas lugu «Nessun Dorma»

Märt Avandi: «Braavo! Mõni nädal tagasi me rääkisime ja kahtlesid, et äkki on liiga suur amps. Ei olnud, su käsi on kindlalt kullas. Ma ütleks kõigi nelja finalisti kohta seda, et kui ma vaatasin, et mis lood ja mis artistid on valitud, siis mulle tundus, et see põhjus, miks selliseid artiste valida on see, et ma ilmtingimata kõrbeksin... Aga te olete kõik erakordselt võimsalt ja väärikalt nendest olukordadest välja tulnud. See oli tõepoolest kvintessents.»

Elina Pähklimägi: «Koit, sina oled minu jaoks selle saate suurim üllataja. Sa oled ju saatuse tahtel saanud väga erinevaid ülesandeid. Sa suudad moonduda nii hääleliselt, visuaalselt ja lõpus, kui sa võtsid selle ülesande, said ka sellega hakkama. See tenoripartii on raske isegi tenoritele endale. Sa teostasid selle täiuslikult. Seal oli paroodiat, täiesti uskumatu. See oli täiuslik number. Aitäh.»

Andrus Vaarik: «Koit, sa oled tõesti maksimalist. Sa võtsid sellest saatest kõik, mis võtta andis enda jaoks. Sa panid ennast nii riskantselt proovile pea iga oma ülesastumisega. Ma arvan, et sa oled võidumees igaljuhul, ükskõik, mis see telefonihääletus ütleb. Sa suutsid minna Bocelli sisse, kes läks Gadalfi sisse ja... See oli nii peen mäng ja sellised asjad mulle meeldivad. See on paroodia. Ei pea tola tegema ja veiderdama. See on aristokraatne paroodia.»

Olav Osolin: «Sa laulsid selle imeilusa aaria viimast rida vapustavalt hästi. Viimane rida kõlab niimoodi: «All'alba vincerò! Vincerò! Vincerò!», mis eesti keelde panduna kõlab: «Kui tõuseb koit, siis ma võidan, ma võidan, võidan.»»

Artist: Andrea Bocelli Song: Nessun Dorma Album: Concserto: One Night In Central Park Universal Music Group

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles