Nele-Liis Vaiksoo tabas ära Mariah Carey peened nüansid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal, Nele-Liis Vaiksoo
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal, Nele-Liis Vaiksoo Foto: Harry Tiits

Nele-Liis Vaiksoo kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis Mariah Careyt ja esitas lugu «Hero».

Märt Avandi: «See, kuidas sa suudad leida väga peeneid nüansse ja teed sellest paroodia, see on imeteldav. Sul on väga peen huumoritaju ja seda on nii kaunis vaadata, kuidas sa laulad laulu, mis on vokaalselt tohutult ambitsioonikas, kuid samal ajal sa tabad selle Mariah Carey põhilise võtme. Ta teadvustab iga hetk, kui kaunis ta laval on ja samal ajal, kuidas ta kohutavalt kannatab ja kui kohutavalt habras ta on. Seda kõike kokku panna - see on tõesti vaimustav.»

Elina Pähklimägi: «Ma olen täiesti lummatud. Ma ei ole isiklikult väga suur Mariah Carey ande fänn. Aga täna ma hakkasin tänu sinule seda naist natuke teisiti vaatama ja nägema. See vokaal, kui hästi sa seda tabasid, on imetlusväärne. Uskumatu, see täiesti hull naine... Sa tabasid mingi sellise nüansi ära ja päris hirmuäratav hakkas. Ma peaaegu leidsin selle sisemise kangelase endas ka üles, mida ta kõigile sisendas.»

Andrus Vaarik: «Sa võtsid endale hullumeelse ülesande. Mariah Carey on nii segane ja komplitseeritud tüüp, et temasse süveneda võib olla isegi eluohtlik natuke. Aga sa tegid seda suurepäraselt. Mulle meeldib, kuidas sa ennast organiseerid. Sa oled tõeline proff. On kahte närvi artistidel - negatiivne ja positiivne. Negatiivne on see, et ma lähen lavale ja ma ei tea, mis ma tegema pean. Positiivne on see, et ma lähen lavale ja kui hästi ma selle ära teen. Ma näen sinu puhul ainult seda positiivset närvi, mis tuleb tohutu töö, meeletu andega. Sa oleks nagu mingis peenes ja kallis teatrikoolis käinud. Imeline naine!»

Olav Osolin: «Suurte solistide puhul on alati vaimustav, kui kergesti nad laulavad. Selliseid ballaade võib laulda ka viimase vindi või võimete piiri peal, teadmata, kas see tuleb välja või mitte. Mariah Carey, kuna ta on nii hea vokalist, laulab väga pehmelt ja see tuleb tõelise vabadusega. Täna olid sa üsna lähedal vabale laulmisele, mis näitab, et on tegemist väga hea vokalistiga. See on armas lugu ka. Igatepidi vinks-vonks number.»

Artist: Mariah Carey Song: Hero Album: The Essential Sony Music Entertainment

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles