Vaimustav! Andero Ermel haaras kaasa terve saali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal, Andero Ermel
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaal, Andero Ermel Foto: Harry Tiits

Andero Ermel kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» finaalis Freddie Mercuryt ja esitas lugu «Radio Gaga»

Olav Osolin: «See oli absoluutselt vaimustav! Selles saalis on ju hea see, et publik elab kaasa ja kohe on tunda, kuidas see vastukaja on. Olen siin saalis käinud väga palju kordi, aga ma ei ole kunagi näinud nii sünkroniseeritud kaasaelamist ühele solistile nagu see «Radio Gaga» plaksutamise koht oli. See oli täiesti vapustav. Sa oled teinud väga vaimustavaid numbreid selle hooaja jooksul, aga selle viimase rosina jätsid siia lõppu. Väga hästi ajastatud..»

Märt Avandi: «Sa oled ikka pagana julge hunt ja väga rasvase rinnaga. Minul küll ei tuleks pähe parodeerida Freddie Mercuryt, mul hakkaks põlveke võdisema paljalt sellest mõttest. Mulle meeldid sa niikuinii hirmsasti, Andero, olen sinust alati lugu pidanud. See oli väga puhas, väga graatsiline ja kaunis esitus. See saade nõuab teatavat kergust, mis tähendab seda, et mitte mingil juhul ei tohi sa siin üritada võita, sest selles see saade ei seisne. Andero on selle parim näide. Ta võtab seda mõnusalt, kergelt ja naudib seda, mida ta teeb. Seda on väga ilus vaadata. Müts maha.»

Elina Pähklimägi: «Mul ei ole sõnu. Saku Suurhall oli täna sinu Wembley staadion. Ma kujutan ette, et kõigil, kes siin täna on, ükskõik, kui kaugel nad sinust ei istu, oli tunne, et sa laulad just neile. See energia ja suunatus oli täiesti uskumatu. Ja samuti visuaal. Sa tõesti näed välja nagu Freddie ise. Ma ei tea küll, milline su orientatsioon hetkel on, aga... Minu tervitused sulle.»

Andrus Vaarik: «Mina ka ei tea, milline su orientatsioon on, aga sa meeldid mulle ka. Ma olen Märdiga nõus, et selle saate võidabki see, kes võidu peale ei mõtle. Ervin Abel ütles kunagi, et kui ma ühel päeval sussid püsti viskan, siis ma loodan, et inimestel jääb mulje, et suurest rõõmust. Seda oli Freddies, ja nii ta viskaski sussid püsti. See rõõm oli ka sinus. Nägin, kuidas sa loo jooksul muutud üha paremaks ja rõõmsamaks. Mõtlesin, et nüüd võiks fono tulla ja sa laulaksid üksinda «Bohemian Rhapsody» ka ära tegelikult. Mitte miski ei ole võimatu. Nii tulebki elada.»

Artist: Queen Song: Radio Ga Ga Album: Greatest hits II Universal Music Group

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles