Ithaka Maria: piinlik on olla lahutaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ithaka Maria Harito
Ithaka Maria Harito Foto: Kanal 2

Lauljatar Ithaka Maria Harito rääkis saates «Stereo», et tema arvates pole olemas väärikaid lahutajaid.

Avalikkusele tuli suure üllatusena, et Ithaka Maria ja Tomi Rahula lahutasid juba 2004. aastal, kuid sellegipoolest olid nad koos väga meeldivalt ning tundus, et nad oskasid väärikalt lahku minna.

«Me olime tegelikult koos 19 aastat ja alles aastal 2011 läksime päriselt laiali, ehkki lahutusprotsess jõudis lõpule varem,» seletas naine. «Meil oli väga eriline suhe. See, mis on pärast teineteisest lahtiütlemist toimunud, on üsna tavaline, õpiku järgi lahutus. Kui tahate uurida, mismoodi inimesed käituvad, kui nad on lahku läinud, võite ükskõik millise raamatu ette võtta.»

«Ausalt öeldes mind riivab, kui öeldakse «väärikalt lahku läinud». Mul endal oli päris piinlik ja mingil määral on siiamaani piinlik olla lahutaja. Pigem liidaks. Ei tasu lahku minna. Ma ei propageeri seda mitte kuidagi,» arvas Ithaka Maria, et väärikaid lahutajaid pole olemas.

Seda, kas ta veel kunagi abiellub, Ithaka Maria ei osanud öelda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles