Reedel esitleb HU? oma teist albumit

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HU?
HU? Foto: promo

Sel reedel astub Rock Cafes üles popansabel HU?, kelle teine stuudioalbum «HU2» on juba vallutanud kuulajate ja kriitikute südamed ning tõusnud müügitabelites esimeseks.


Kontserdi erikülaliseks on Röövel Ööbik ja plaadimasinate taga valivad muusikat DJ Paul Oja ja DJ Quest. Rock Café uksed avatakse reedel, 14. mail kell 22.00. 22. mail esitleb HU? oma uut albumit Tartus klubis Illusion.

Kaks aastat tagasi albumiga «Film» , mis sisaldas hitte «Absoluutselt», «Kosmos» ja «Depressiivsed Eesti väikelinnad» väga paljude kuulajate ja kriitikute südamed vallutanud ning mitmeid muusikaauhindu korjanud popansambel HU? on valmis saanud oma teise albumi.

«HU 2» sisaldab kahe aasta jooksul salvestatud materjali neljateistkümne loo näol, tooraineks ikka elu ise. Plaadilt leiab lugusid maalt ja linnast, töölt ja kodust, ööst ja päevast. Kõigest, mis su ümber, aga jääb märkamata. Kriitikute arvates viimaste aastate Eesti poppi enim mõjutanud kollektiiv pendeldab uuel albumil 90ndate burgeridisko kõrgendike ja 10ndate elektroonika sügaviku vahet, ega unusta külas käia ka lapsepõlveiidolite endi kojas - plaadil teevad kaasa Heini Vaikmaa ja Kare Kauks Mahavokist. Album, kus lugusid seinast seina ja meeleolusid põrandast laeni.

Seniks saab allpool meelde tuletada, kuidas see HU? siis õieti kõlas…
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles