«Eesti tippmodelli» fotograaf Oliver Moosus avas kunstiliselt seksika aktinäituse

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saates «Eesti tippmodell» pildistanud ja ansamblile Põhja-Tallinn muusikavideosid filminud fotograaf Oliver Moosus avas Tallinnas Eesti Fotomuuseumi Lee fotokeldris kunstilise fotonäituse «abstrAKT», kus saab näha palju kaunist naiseilu.

Kaunil mustvalgel fotonätusel on üleval 18 kunstilist pilti, mis on tehtud kahe aasta jooksul ning plaanid varieeruvad lähivõtetest üldplaanideni, kus abstraktsus väljendub poosides ja kadreeringutes.

«Enamusel fotograafidel tekib ühel hetkel huvi alasti ilu jäädvustada ja ma nägin ainuvõimalikuna seda teha omal abstraktsel väljendusviisil,» sõnas noor fotograaf. «Seekord ka puhtal stuudiotaustal, maksimaalses minimalismis. Ise ma näen neis piltides suurt annust arhitektuurilisust ja monumentaalseid vorme, mis on ikka ja jälle mu loomingust läbi käinud.»

Oliver Moosus on fotograafiaga tegelenud tosin aastat. Ta on kaasa teinud ka saates «Eesti tippmodell», filminud muusikavideoid ansamblile Põhja-Tallinn ning teinud koostööd moefotograaf Filippo Carotiga, kelle assistendina ta töötas.

Fotograaf Oliver Moosuse loomingut saab Fotomuuseumis nautida aasta lõpuni ning kõiki pilte on võimalik ka endale soetada.

Kohal käisid ka mitmed tuntud inimesed, teiste seas ajakirjanik Mari-Leen Albers ning fotograafid Meelis Tomson ja Viktor Koškin. Läbi astusid ka Moosuse head tuttavad Anni Rahula , Kadi Tombak, Anu Melioranski, Anne Rinne ja Madis Palm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles