Chris Hemsworth ei suudelnudki Thori filmis Natalie Portmani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thor. Kas Chris Hemsworth pole selles osas mitte imeline? Tema kaunid blondid lokid, habe ja loomulikult ta trimmis keha. Ka tema seksikas Austraalia aktsent ei tee just liiga.
Thor. Kas Chris Hemsworth pole selles osas mitte imeline? Tema kaunid blondid lokid, habe ja loomulikult ta trimmis keha. Ka tema seksikas Austraalia aktsent ei tee just liiga. Foto: Mavrixonline / Scanpix

Armastatud tegelaskuju Thor ehk Chris Hemsworth ei suudelnudki romantilises lõpustseenis tegelikult kaasnäitlejannat Natalie Portmani.

Selle aasta põnevas fantaasiafilmis «Thor», kus mängivad armastajapaari Chris Hemsworth ja Natalie Portman ei suudelnudki Chris finaalstseernis kaasnäitlejat, vahendab Female First.

Nimelt sai hispaanlannast näitleja ja Chrisi abikaasa Elsa Pataky omale pähe paruka ning osales kirglikus musitamise stseenis ise.

Natalie rääkis, et võte toimus Hong Kongis, kuhu ta ise ei saanud tulla, sest oli hõivatud teise filmi tegemisega.

Natalie jäi aga lahendusega väga rahule ning kostis, et tegemist oli täiusliku lahendusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles