Paul Walkeri ja ta kaaslase lahkamistulemused avalikustatakse täna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker
Paul Walker Foto: SCANPIX

USA Los Angelese maakonna surmajuhtumite uurija sõnul on möödunud nädalal autoõnnetuses hukkunud näitleja Paul Walkeri ja ta kaaslase surnukeha lahkamine lõpetatud.

Tulemused avaldatakse täna, edastab news.com.au.

Õnnetusjuhtumi uurimine näitas, et mehed sõitsid 2005. aasta Porsche Carrera GT-ga, mida suurel kiirusel oli raske juhtida. Samuti teeb selle masina ohtlikuks selle madalus, kuna teekonarused ja teel olevad asjad võivad üsna ohtlikuks osutuda.

Walkeri esindaja kinnitusel oli staar kaassõitja, mitte roolis kui masin vastu valgustusposti ja puud sõitis. Auto lahvatas põlema ning mehed hukkusid sündmuskohal.

Walkeri ja kaassõitja Roger Rodase perekonnad andsid juhtumi uurijatele meeste hambakaardid, mille alusel surnukehad tuvastati.

Politsei sõnul ei sõitnud Walker ja Rodas mõne teise masinaga võidu. Samas aga ületasid nad kiirust.

Filmituudio Universal produtsendid teatasid eile, et  uue seitsmenda «Kiired ja vihased» filmi tegemine lükatakse seni edasi, kuni Walkeri ja Rodase surma põhjus on kindlaks tehtud. Enamik uuest filmist on üles võetud ning vaatajateni peaks see jõudma 2014. aasta juulis.

Walker oli peaosatäitja seni tehtud «Kiired ja vihased» kuuest filmist viies.

Rodas oli Walkeri finantsnõustaja ning neid ühendas ka huvi väga kiirete autode vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles