Katie Melua Tallinna kontsert on välja müüdud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Melua
Katie Melua Foto: promo

25. märtsil Nokia Kontserdimajas esineva Briti laulja Katie Melua kontsert on välja müüdud. 

Katie Melua show puhul on tegemist Nokia Kontserdimaja ajaloos kiireima läbimüügiga üritusega.

«Järgmise aasta märtsis toimuv kontsert müüdi viie päevaga välja, seda ei ole varem suutnud ükski teine artist meie majas teha. Hetkel arutatakse võimalust panna müüki lisatoolid. Positiivse otsuse puhul teavitame Katie Melua fänne täiendavalt,» kommenteeris Nokia Kontserdimaja juht Aivar Sirelpuu.

Gruusias sündinud ning Belfastis, Põhja-Iirimaal ja Surreys, Inglismaal üles kasvanud Katie Melua saabub Tallinnasse uue «Simplified» turneega. Tegemist on Melua esimese akustilise Euroopa tuuriga, mille raames esineb ta piiratud mahtuvusega hubastes esinemispaikades, luues pealtvaatajaga erilist õhkkonda ja kontakti. Nii avaneb publikul 25. märtsil Nokia Kontserdimajas võimalus näha Katiet esinemas akustilisel moel, mil ta mängib lauldes kitarri, saateks vaid klahvpillimängija ja basskitarrist. Tallinna kontserdil kuuleb laule nii Katie Melua uuelt plaadilt, kui ka tema tuntumaid palasid.

Katie Melua kontserdi produtsent on Live Nation Baltics. Lisaks Tallinna kontserdile korraldab Live Nation Baltics Katie Melua kontserti Vilniuses, Leedus. Live Nation Baltics’it sõidutab Peugeot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles