Anne Veski uut plaati sobib kuulata nii nukrushetkel kui ka peomeeleolus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: Postimees.ee

Anne Veskil on ilmunud uus plaat, mis kannab kaunist pealkirja «Kallis, kuula».

Anne Veski ise jäi oma uue albumiga igati rahule: «Olen saanud valmis plaadi, mille sisu täielikult vastab plaadi pealkirjale «Kallis, kuula». Lood on aegumatus vormis ja plaati sobib kuulata nii nukrushetkel kui ka peomeeleolus. Tavaliselt ei ole ilus ennast kiita, aga olen nüüd mitu korda plaadi algusest lõpuni läbi kuulanud ja kordagi pole tahtmist olnud seisma panna. Tavaliselt olen väga kriitiline oma loomingu suhtes. Seekord jäin täielikult rahule. Loodame, et ka minu austajad leiavad sellelt plaadilt igaüks midagi oma südamele.»

Plaadi peal on kokku 18 tuliuut laulu, neist kaks on koos erikülalistega- üks Rolf Roosaluga ja teine Getter Jaaniga.

Owe Petersellil jätkub Anne jaoks ainult kiidusõnu: «Meil on üks ja ainus Anne Veski, kes igal esinemisel annab endast 100%, tõmbab käima iga publiku nii Eestimaa piirides kui kaugemal! Anne on suutnud publikut liigutada ja rõõmustada pikki-pikki aastaid, teeb seda jätkuvalt ja kusjuures sõltumata kuulaja vanusest. Hämmastav naine!»

Uue plaadi esitlus toimub juba homme, 4. detsembril.

Plaat jõuab lähimate päevade jooksul kõikidesse kauplustesse üle Eesti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles