Eestisse tuleb Superdave!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superdave
Superdave Foto: promo

Tantsukunsti saabub 17. mail JJ-Street Dance Company eestvõttel Eestisse õpetama tantsustaar nimega Superdave.


Superdave on esinenud koos arvukate maailmakaliibris staaridega, olgui siin nimetatud näiteks Jennifer Lopez, Sean Kingston, Chris Brown ning Backstreet Boyz. Viimasega on Superdave esinenud arvukate muusikaauhindade jagamisel.

Lisaks lavadele võib Superdave’i näha ka muusikavideotes, millest kuulsamaiks võib lugeda Michael Jacksoni «Rock My Worldi», lisaks sellele on ta olnud veel kahes Usheri ning ühes Chris Browni videos.

«Mul on hea meel, et saime oma tänavustele superkoolitajatele (Les Twins, Tommy The Clown ja Rampage) nõusse veel ka Superdave’i! Huvitav, kes võiks küll järgmine olla…» sõnas salapäraselt JJ-Street Dance Company manager Joel Juht.

«Niipalju ütlen, et tulge koolitustele ning peale seda olge valvel, selle aasta sees on meie poolt veel üllatusi tulemas,» lausus Juht, kes ühtlasi kutsub inimesi 17. mail JJ-Street Dance Company Tallinna stuudiosse koolitusele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles