Kino Sõpruses esineb stand-up komöödia sensatsioon Luisa Omielan, kes edastab töötu naise emotsioone

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kino Sõpruses esineb stand-up komöödia sensatsioon Luisa Omielan
Kino Sõpruses esineb stand-up komöödia sensatsioon Luisa Omielan Foto: promo

11. detsembril kell 20:00 esineb Kino Sõpruses stand-up komöödia sensatsioon Luisa Omielan. Oktoobris esinema pidanud Omielan haigestus ootamatult ja seetõttu jäi publikul tema show toona nägemata. Nüüd on Omielan tagasi ja valmis andma esmaklassilise etenduse.

Tegemist on siiski äärmiselt maineka agentuuri võsukesega: tema emaagentuur - Mick Perrin Worldwide - esindab teiste hulgas ka Eddie Izzardit ja Dylan Moranit.

Luisa Omielan'i näol on tegemist tõelise feel-good comedy-ga, kus Omielan miksituna oma brutaalselt toore aususe ja kompleksivabadusega loob lavale ööklubiliku atmosfääri.

Tema etteastet ilmestavad muusikalised vahepalad, kuid vaatamata sellele on tegemist siiski äärmiselt isikliku looga murtud südamest, masendusest ja tunnetest, mis valdavad 30-aastast töötut naist. Tema «iidoliks» saab Beyoncé ja läbi selle muutub õnnetu naine laval tõeliselt diivaks.

Omielan’i soojendab Comedy Estonia enda tulevikulootus Elen Veenpere.

Eleni stiili võiks kirjeldada, kui hirmnaljakas, lööv ja sundimatult sarkastiline. Äärmisest ülbusest halastamatu enesekriitika ja igapäevaste koomiliste juhtumisteni - uskumatult mitmekülgse esinejana läheneb neiu kõigele, millest tunneb ennast puudutatuna, ootamatu ent teravmeelse nurga alt ning jagab oma tähelepanekuid kartmatult ka publikuga.

Kino Sõpruses on oodata tõelist girl powerit! Piletid on müügil Piletilevis.

Lisainformatsioon SIIN ja üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles