Anni Arro: mul on juba pikalt elukaaslane, ta on lihtsalt üks väga-väga tore inimene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarkokk Anni Arro koos elukaaslase Markoga Helsingi kesklinnas Esplanadi kohvikumõnusid nautimas
Staarkokk Anni Arro koos elukaaslase Markoga Helsingi kesklinnas Esplanadi kohvikumõnusid nautimas Foto: Marko Tubli

Hiljuti tabas Elu24 kaamerasilm kauni staarkoka Anni Arro koos elukaaslase Markoga Helsingi kesklinna Esplanadi kohvikus mõnulemas.

Veel möödunud aasta sügisel tunnistas Arro meedias, et ta saab elus suurepäraselt ka üksi hakkama, sest ta ei ole kunagi olnud see, kes peaks kellegagi pidevalt ninapidi koos olema, käest kinni hoidma ja nunnutama.

Kuid möödunud neljapäeval kohvikust lahkudes naaldus Anni meelsasti oma kaaslase käevangu.

«Mul on juba pikalt elukaaslane. Minu jaoks ei ole see küll mingi pomm! Keegi ei ole seda seni lihtsalt minu käest küsinud,» kinnitab Arro tõika Õhtulehele.

Staarkokk ja restoranipidaja Anni Arro elavat Markoga juba mitu kuud koos ja mees tegutsevat hoopis teises valdkonnas kui tema: «Ta on lihtsalt üks väga-väga tore inimene.»

Eelmise aasta septembris rääkis Arro ajakirjale Anne & Stiil, et ta ei kannata väga normaalust.

«Kui näen selliseid tüüpilisi paare, kellel on maja Mähel, Audi ja kaks last, siis mõtlen küll, et seda ma ei tahaks, ma olen pigem üksi,» pajatas staar tollal.

Tema seljataga on suhe Marten Kuningaga ja ka Ivo Uukkiviga.

Elu24 soovib õnne uue armastuse puhul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles