Telliskivis algab uus peosari

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Tero (vasakul) ja Janek Murd andsid välja kogumiku «Eesti pops»         huvitavaima uue eesti popiga.
Erkki Tero (vasakul) ja Janek Murd andsid välja kogumiku «Eesti pops» huvitavaima uue eesti popiga. Foto: 3Pead

Neljapäeva õhtul lükatakse Telliskivi Loomelinnakus hoog sisse uuele ning harivale pidudesarjale, mis kannab koondnimetust Eesti Pops.


Tegu on igakuise kvaliteetmuusikat tutvustava sündmusega Telliskivi Loomelinnakus. Eesti Popsi sarja oluliseks märksõnaks on live-esinejad, kes tutvustavad eesti alternatiivset popmuusikat ja taasleitud vana.

Esimese peoõhtu avalöögiks esitleb plaadifirma 3Pead gruppi Opium Flirt, kes presenteerib oma uut kauamängivat «DejaVoodoo». Trippivast transi-duost on koos kabareerokkar Andres Lõoga saanud eksplosiivne trio. Opium Flirdi rokktrooniline gooti-house segu toob uusi tasandeid kaasaegsesse helikeelde ja popmuusikasse. Plaat lubab täiuslikuks lihvitud filmilikku retke nüüdiselektroonika äärealade ja kesktee vahel.

Õhtut soojendab särtsakas ja ülipopulaarne elektro-indie bänd Antonina ning bändide vahel hoiavad peomeeled erksad 3Pead DJ'd Janek Murd ja Erkki Tero ning Madis Nestor.

Eesti Pops oli eelmisel aastal kirgi kütnud kogumikplaadi tegijate samanimeline live-sari. Eesti Popsi idee sai alguse muusikalise kollektiivi ja plaadifirma 3Pead pilguheidust sisukasse 2009. aasta Eesti popmuusikasse
Telliskivi Loomelinnak avab uksed kell 21.00 ja peopääse maksab 50 krooni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles