Vaata saadet siit: Arni ja Kristine süvenev tüli, avarii ja eksperdi karm kriitika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Saates «Eesti tippmodell» sõitsid tüdrukud Stockholmi ning seekord ei pidanud koju minema keegi. Vaata saadet allpool!

Hoogu kogus Kristine ja Arni tüli. Tundus, et tegu ei ole modellidega vaid lasteaialastega, kelle kasvatajaks on sattunud Liisi Eesmaa.

Hommikul ootas modellimajas tüdrukuid üllatus – neil oli kaks tundi aega, et oma asjad pakkida, sest ees ootas ammu oodatud-loodetud välisreis Stockholmi, Elite Model Managemendi kontorisse. See agentuur on kuulsaks teinud supermodellid nagu Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Tiiu Kuik ja paljud teised. Elite sõlmib saate võitjaga modellilepingu ja nii soovisid kõik neiud endast võimalikult head muljet jätta.

Enne laevaleminekut sattus sadamasse tüdrukuid saatma tulnud saatejuht Liisi Eesmaa paraku vahekohtunikuks juhtumile, mis seab mõne tüdruku maine ja professionaalsuse löögi alla. Arni ja Kristine, kes juba eelmises saates tülli pöörasid, olid määratud ühte kajutisse ega tahtnud sellega kuidagi leppida. Paraku aga tuleb päris modellimaailmas teinekord konkurentidega korterit jagada ja koos piltigi teha, seega tuleb osata isiklikud emotsioonid tagaplaanile suruda.

Liisi sõnad, et Elite'i peakontor ja ka pood, kus tüdrukud oma esimese väliscastingu läbivad, tuleb tüdrukutel omal käel Stockholmist üles leida, ajas nii mõnegi neiu närvi, sest vähene inglise keele oskus võib sellisel puhul ju lausa saatuslikuks saada. Aja peale tundmatutel tänavatel võidu joostes valdas tüdrukuid paanika.

Järgmisel päeval oli modellihakatistel ees Halensi moekaubamaja kataloogi kaanefoto pildistamine. Ka see väljakutse osutus ootamatult keeruliseks, sest selgub, et kataloogimodelliks igaüks ei sobigi - kes ei suutnud piisavalt naeratada ja elurõõmu näidata, kes oli liiga omapärane või kelle kehakeel liiga puine.

Tüdrukute välisreis tipnes aga plekimõlkimisega, mida mõni ebausklikum neiu pidas lausa halvaks endeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles