Ines Karu õpetab tantsuga naistele seksuaalsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Music Factory korraldas 7. mail ööklubis Spider populaarseima vene ürituste sarja TANTSUPARADIIS - Танцевальный Pай raames peo KARIIBIMERE HULLUS.
Music Factory korraldas 7. mail ööklubis Spider populaarseima vene ürituste sarja TANTSUPARADIIS - Танцевальный Pай raames peo KARIIBIMERE HULLUS. Foto: Music Factory

Hawaii- ja polüneesia tantsud Eestisse toonud Ines Karu lubab, et tantsides kasvab naiste sensuaalsus, seksuaalsus ja plastilisus.

«Hawaii tantsuga saab ennekõike lahti liigutatud vaagnapiirkond, mis avaldab mõju naise seksuaalsusele. Paraneb jume ja enesehinnang, kõnnak muutub graatsilisemaks ja liigutused plastilisemaks, mis omakorda tekitab kogu naise olekusse enam sensuaalsust ja ligitõmbavust!» on Ines pajatanud oma tantsimise tagamaadest ka ajakirjale Naised.

Vaata Inese sensuaalseid liigutusi möödunud nädalal  klubis Spider toimunud vene üritusel Tantsuparadiis - Танцевальный Pай!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles