Cool D naistele: kui tahad abielluda, ära raiska aega, vaid tee ise ettepanek

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D ja salapärane Marina SPARTA spordiklubis
Cool D ja salapärane Marina SPARTA spordiklubis Foto: Viktor Burkivski

Naiste jaoks on abiellumine tihtilugu olulisem kui meestele. Mida aga arvab räppar Cool D abiellumisest ja naiste initsiatiivist?

Kui meespool pole teatud mõistliku aja jooksul abieluettepaekut teinud, siis arvab Cool D, et naispool võiks sellisel juhul ettepanekuga ise lagedale tulla, vahendab Buduaar.

«Kuigi mulle tundub, et meie maal on see teema kulgenud stiilis «tugevam pool otsustab» ja kui ta pole seda suutnud «mõistliku» aja jooksul teha, on oht, et naispool hakkab oma suunavate vihjetega probleemile tähelepanu pöörama, selle asemel, et ise ettepanekuga lagedale tulla,» arvab räppar.

Cool D leiab ka, et naistele, kellele muidu meeldib olla meestega nii-öelda võrdsel tasemel , ning kes soovivad elus rohkem võrdõiguslikkust näha, peaks väga hästi sobima selline variant, et nad teevad mehele ise abieluettepaneku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles