Dagö annab selleaastase viimase kontserdi juba 5. detsembril, erikülaliseks on Marten Kuningas

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Dagö
Ansambel Dagö Foto: promo

Tänavu möödub kümme aastat ansambel Dagö albumi "Hiired tuules" ilmumisest. Ümmargust tähtpäeva tähistatakse neljapäeval, 5. detsembril Rock Cafes, kus Dagö mängib menualbumi täispikkuses ette.

Kontserdi erikülalisena astub lavale Marten Kuningas oma bändiga. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

2003. aasta sügisel ilmunud kogumik «Hiired tuules», mille nimi laenati ametlikult Mihkel Mutilt, sai rõõmustavalt sooja vastuvõtu osaliseks.

«Hiired tuules» on üks müüdumaid Dagö albumeid; 2003. aasta Eesti Muusikaauhindade gaalal valiti see parimaks bändialbumiks. Valimiku vaieldamatu lööklugu on «Teine Kadriorg».

Rock Cafes tuleb album ettekandele kogu pikkuses ning palju muudki. 

Kontserdi erikülalisena astub lavale Marten Kuningas.

Marteni 2012. aastal ilmunud debüütplaat «Janu» pälvis muusikakriitikute üksmeelse heakskiidu ning saavutas nii Eesti Ekspressi Areeni kui Postimehe Arteri 2012. aasta parimate albumite edetabelis teise koha, samuti nomineeriti «Janu» Eesti Muusikaauhindede jagamisel neljas kategoorias.

Marten töötab juba uue albumi materjaliga, sellelt on ilmunud esimene singel «Valjult ja valesti».

Piletid neljapäeval, 5. detsembril toimuvale kontserdile on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas.

Uksed avatakse kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles