Pildid: Kennedy klanni liige avas Pariisi debütantide balli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA kuulsate poliitikute Kennedyte klanni kuuluv Kyra Kennedy avas möödunud laupäeval Prantsusmaal Pariisis debütantide balli.

Tegemist on kõrgklassi üritusega, kus saab näha noori, ilusaid ja kõrgmoodi, edastab The Local.

Ballil osalenud kandsid Prantsusmaa moemajade uudisloomingut. Kennedyl oli seljas mustvalge Diori kleit.

Peol osales näiteks ka Briti lord George Porchester, kelle perekonnale kuulub Highclere loss, kus filmitakse menukat seriaali «Downton Abbey». Kohal oli ka 18-aastase Kyra Kennedy isa Robert Kennedy, kes on president John Kennedy venna Robert Kennedy poeg.

Kohal oli ka Briti kuninganna Elizabeth II sugulas lapselaps Lady Amelia Windsor. Samuti Austraalia meediaärimehe Kerry Backeri lapselaps Francesca Packer Barham ja sarja «Seinfeld» looja Larry Davidi tütar Romy David.

Indiast oli kuulsa Bhanja dünastia esindaja Akshita Bhanideo ning Kanadas Canberras asuva Hiina tervisetoodete firma omaniku tütar Rebecca Eu.

Tegemist oli 21. korraga, mil see debütantide ball toimus. Selle korraldaja, prantslanna Ophelie Renouardi sõnul püüdis ta sinna tuua nii palju kuulsatest peredest noori kui võimalik.

Kuid ballil oli ka üks eriline külaline. 17-aastane Londoni taksojuhi tütar Lauren Marble. Tema IQ testi punktide summa oli 161, mis on ühe punti võrra kõrgem kui kuulsal füüsikul Albert Einsteinil.

Tegemist on nüüdseks iga-aastase üritusega, kus noored kõrgklassi mehed ja naised loovad suhteid ning võimalik, et leiavad ka tulevase abikaasa.

Varasematel aastatel on sellel ballil osalenud ka mitmete Hollywoodi staaride järeltulijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles