Galerii: suurel spordipeol näidati olümpiamedaleid, sportlasi ja moodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel laupäeval, 30. novembril, toimus Tallinnas Rocca al Mare keskuses Sotši 2014 olümpiamängudele pühendatud spordipidu – moeshowga esitleti olümpiariideid Montonilt ja ISC-lt, avati spordinäitus ning sai oma silmaga näha nii legendaarsemaid olümpiasportlasi kui ka medaleid.

Spordipidu toimus Rocca al Mare keskuse I korrusel, Montoni poe esisel alal, kuhu oli üles pandud uhiuus sporditeemaline näitus ja läbinisti sportlik moelava, kus esitleti Sotši 2014 olümpiamängude Montoni paraadkollektsiooni ning ISC võistlus- ja treeningrõivaste kollektsiooni.

Külalistel oli harukordne võimalus uudistada Kristina Šmigun-Vähi, Andrus Veerpalu ning Erika Salumäe olümpiamedaleid - sealhulgas kuulsat Erika Salumäe Souli olümpiakulda. Monton ja ISC esitlesid ülevaadet olümpiarõivastest läbi aegade. Peoalal avati Eesti Olümpiakomitee 90. aastapäevale pühendatud näitus «Eesti spordi pildid». Jalgratastel sai mõõtu võtta Eesti parimate sportlastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles