Rivo Kingi esitleb kodulinnas Pärnus oma rahvusvaheliselt tunnustatud plaati

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Kingi
Rivo Kingi Foto: promo

25ndal oktoobril ilmus Inglismaa EDM labeli Disciple Recordings'i alt kodumaise artisti Centron'i (Rivo Kingi) debüüt EP «Robotkiss».

 Juba teisel nädalal jõudis see maailma suurima online muusikapoe Beatport glitch-hopi edetabelis viiendale kohale.

Kuu aja jooksul on Centronist ilmunud mitmeid intervjuusid ja arvustusi erinevates rahvusvahelistes muusikablogides ning huvi artisti loomingu vastu on kasvanud märgatavalt.

Käesoleva nädala esmaspäeval üllatas produtsent rahvast juba uue muusikapalaga, mis nägi päevavalgust USA labeli Audiophile Live kaudu.

Tegemist on remixiga Virtual Riot'i loost «Sugar Rush».

Centron võttis EP tutvustamiseks ette ka kohaliku tuuri ning külastab selle raames viit Eesti linna.

Esinemisjärjekorraga on jõutud oma kodulinna - Pärnusse. Ürituse Funk You! raames astuvad DJ pulti lisaks centronile ka EPORDWERK ning kuumim kohalik DJ duo Hot & Handsome.

Nagu kirjas ürituse Facebookis, on Funk You pidu, kus saab öö otsa kuulda kõige groovimat mussi, mis isegi invaliidi ratastoolist tantsupõrandale tõmbab.

Toimub ka dance battle, millest võib osa võtta iga klubikülastaja ning osavaimale tantsulõvile on klubi välja pannud 30€ baarikrediiti.

Niiet ära kassi kodus ja mine peole!

Kuula Robotkiss EP'd SIIT.

Centron Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles