Alan Adojaan meeste vetsus Saagimile: raamatu ideeks on rohkem seiklusi ja seksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval esitles Alan Adojaan diskorite ja peo saatel oma pöörast raamatut «On nagu pole». Alan Adojaan on kireva minevikuga meelelahutusärimees, kellele kuulus legendaarne kinnine eliitklubi Shah. Nüüd hakkas mees kirjanikuks! Alanil sai sabast kinni Anu Saagim, kes viis haisvas meeste tualetis temaga läbi humoorika intervjuu.

Alan räägib, et seda on raske määratleda, kes ta on. Muidu meelelahutusärimehena tegutsev Alan märgib, et praegu sai ta vist kirjanikuks.

«See juhtus üsna kogemata, sest pidasin sõpradele blogi ja lõpuks tegi kirjastaja mulle pakkumise,» kirjeldab Alan raamatu teekonda.

Raamat on üsna paks, aga sealt on isegi 100 lehekülge maha võetud, sinna on valitud paremad palad blogist ning Alan märgib, et kõik, mis raamatus kirjutatud on, vastab tõele.

«Ma ei oska ka absoluutselt komasid panna,» räägib Alan, et toimetaja vaatas kõik ilusti üle.

Vahepalaks tuulutab videos Anu Saagim lehkavas meeste tualetis ka mehi, kes kraanikaussi pissima hakkasid, sest häbenesid intervjuu taustal end kergendada.

Raamatu ideeks märgib Alan: «Rohkem seikusi ja seksi!»

Vaata lõbusat videot ja tutvu poes uue skandaalse ja pöörase raamatuga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles