Alan Adojaan esitles kuulsuste saatel seikluslikku ja pöörast raamatut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval, 28. novembril toimus Alan Adojaani pöörase raamatu «On nagu pole» raamatuesitlus.

Esitlusel tuli olla sokkides, aga see ei paistnud suurelt kedagi häirivat hoolimata sellest, et mõni ka jalanõudega sisse hiilis.

Esimese osana rääkis rohelise taustaga ruumis istudes Adojaan natukene raamatu taustast ja luges ette ka humoorika katkendi. Lavalt astus läbi ka Evelin Võigemast, kes tugitoolis istudes sama tegi.

Rabava etteaste tegi esitluspeol skandaalne burkade alla varjunud õdedest DJ-rühmitus Jihad Sisters Rootsist, kes kostitas rahvast mõnusa tantsumuusikaga. Plaate keerutasid ja meeleolu hoidsid üleval ka Karl Erik Leik ja Tõnis Hiiesalu.

Kirjastuse Pilgrim poolt välja antud debüütromaanis «On nagu pole» kirjeldab Alan Adojaan enda uskumatuid ja hullumeelseid seiklusi, analüüsib oma kummalisi suhteid ja toob lugeja ette veidraid inimkaraktereid.

Trippides ringi lõbu, töö ja armastuse otsinguil leiab autor end Brasiilias ning peale seda, kui on ühe päevaga kaotanud miljoni, lähevad asjad ainult hullemaks ja üks absurdne juhtum ajab teist taga.

Autor tutvub vulgaarse džässidiiva, gangsterite ja pärakupostiljoniga, korraldab Rios tänavaröövi, peab lahinguid Cabo Frio ahvidega ja Tilburgi tuvidega, kohtab kohalikke eestlasi, külastab erinevaid patuurkaid ja riskib eluga.

Vaata galeriist, mis esitluspeol toimus ja kes kuulsatest kultuurihuvilistest kohal olid ja videost, mida räägib Alan Adojaan meeste tualetis antud intervjuus Anu Saagimile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles