Kurioosum: Kerli lugu kõlas «Lady Gagast inspireeritud» etteaste saateks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Macy's Thanksgiving Day Parade
Macy's Thanksgiving Day Parade Foto: SCANPIX

Ameerika kauplusteketi Macy's tänupühaparaadil sai näha Kerli loo «Tea Party» saatel valminud etteastet, kuid teleülekandes nimetati seda «Lady Gagast inspireeritud hulluks teepeoks».

Laul «Tea Party» on pärit Tim Burtoni filmi «Alice Imedemaal» soundtrack'ilt ning paraadil tantsid hulk värvilistes rõivastes Hulle Kübarseppu.

Kerli kommenteeris Facebookis: «Tõeline au oli Macy's tänupühaparaadil kuulda lugu «Tea Party»! Hullud Kübarsepad nägid ägedad välja! Ma pole siiski päris kindel, mis seal oli «Lady Gagast inspireeritud», kuid mis seal ikka...»

Kerlit on varem meedias nimetatud «uueks Lady Gagaks», mis lauljatari aga sugugi ei rõõmustanud. Samuti süüdistas ta Gagat oma stiili kopeerimises.

Macy's Thanksgiving Day Parade on iga-aastane paraad, mille korraldab USA kauplustekett Macy's. Traditsioon algas 1924. aastal ning see on vanuselt teine tänupühaparaad Ameerikas. Kolmetunnine üritus algab New Yorgis tänupüha hommikul kell üheksa. Telekanal NBC on seda üle kandnud alates 1952. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles