Tõsielusaates «Nädal emata» jätab pereema neli poega nädalaks isa hoolde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Nädal emata" – pereema jätab neli poega nädalaks isa hoolde!
"Nädal emata" – pereema jätab neli poega nädalaks isa hoolde! Foto: Kanal 2

Homme kell 21:30 on Kanal 2 ekraanil lõbus ja eluline tõsielusaade «Nädal emata», kus pereema Erge läheb puhkusele ja jätab pereisa Jaanuse nädalaks üksi nelja erinevas vanuses poisiklutiga. Kas Jaanus saab kõigi koduste töödega üksi toime?

«Nädal emata» sõidab Põlvamaale Soodoma külla, kus pereema Erge kantseldada on terve «poistebänd» - abikaasa Jaanus ja nende neli poega.

Nüüd saadame Erge spaahotelli puhkama ja Jaanus peab seitse päeva kõigega üksi toime tulema. Kui ta saab sellega hakkama ja suudab täita ka Erge jäetud lisaülesanded, siis ootab neid preemiana 1 000-eurone kaubanduskeskuse kinkekaart!

Pereisa Jaanus on tubli töömees, kes tegeleb mahepõllumajandusega. Päevad venivad pikaks ja lapsed igatsevad aega isaga omaette.

Nii otsustataksegi perekoosolekul, et ema Erge on teeninud välja nädalase puhkuse. Enne lahkumist jätab ta Jaanusele kolm ülesannet, mis tuleb nädala jooksul ära teha.

Murdunud õunapuu mahavõtmine, riiuli paigaldamine elutuppa ja männitaime istutamine aeda on vaid vähesed Jaanuse õlule pandud kohustused, sest lisaks neile tuleb hakkama saada kogu pere igapäevase toitmise, koristamise ja magamapanekuga.

Lõbusa ja elulise kaheosalise saatesarja «Nädal emata» esimene osa on Kanal 2s juba reedel kell 21:30. Nädala pärast reedel paneb «Nädal emata» proovile juba uue pereisa võimekuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles