Pildid: Hongkongis elab Kim Jong-uni teisik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas Hongkongis elab muusik, kes oma välimuselt on väga sarnane Põhja-Korea diktaatori Kim Jong-uniga.

Kui Põhjas-Koreas sai pärast oma isa võimule noor Kim, siis leidsid sõbrad, et Austraalia-Hiina päritolu mees on väga noore riigijuhi sarnane, edastab

«Vahetasime vastastikku nalju, et ma võiksin Kimiks riietuda ning sellisena kontserdi anda. Olen muusik ning tegemist oleks etteastega,» sõnas muusik Howard, kes ei soovinud oma perekonnanime avaldada.

Oma kodulinnas Hingkongis jääb ta välimusega silma ning inimesed vaatavad teda huviga.

Hongkongis tehti fotosessioon, milles ta lehvitas möödakäijatele ning poseeris.

«Kas tegemist on tõelise või teisikuga? Neil on raske vahet teha. Ta tõesti näeb välja nagu Kim Jong-un,» lausus Honkongi elanik Ada Ho.

Samas on 34-aastane Howard vanem ja pikem kui 30-aastane Kim, kuid meeste näojooned on väga sarnased. Howardil on ka pisut jämedamad kulmud ja ta kaalub vähem.

Selle aasta naljapäeval 1. aprillil lasi hingkonglane end grimmi abil peaaegu täiesti Kimi sarnaseks muuta. Ta tegi sellest ka Facebooki lehekülje.

Iisraelis asuv produktsioonifirma kontakteerus temaga ja viis ta Tel Avivi, et teha seal Howardiga hamburgerireklaam. Konkureeriv firma oli teinud samalaadse reklaami USA presidendi Barack Obama kehastajaga.

Reklaamklipis loobub Kim Iisraeli pommitamisest ja asub sööma sealseid maitsvaid hamburgereid.

Pärast seda sai Howard veel tööpakkumisi kehastada Kim Jong-uni. Ühes neist tuleks tal olla reklaamis koos USA endise korvpallistaari Dennis Rodmaniga, kes enda sõnul on Kim Jong-uni ja Põhja-Korea hea sõber.

Howardi sõnul on Kimi kehastamine üsna lõbus. Samas tahaks ta tegeleda ka Põhja-Korea inimõiguste teemaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles